Logot ja tunnukset

Logot, liikemerkit ja tunnukset

 

Suunnittelemme yrityksellesi tai yhteisöllesi kaikki tarvitsemasi visuaaliset tunnukset. Hintaan sisältyy haluttaessa logon graafinen käyttöohjeistus pdf-muodossa. Teemme juhla- ja tapahtumavinjettejä myös olemassa olevien logojen pohjalta ja piirrämme puhtaaksi ja tuotamme sähköiseen muotoon vanhoja paperiaineistona olevia tunnuksia.

Tarvitseeko vanha liikemerkkisi tai logosi päivitystä vai haluatko kokonaan uuden visuaalisen ilmeen? Logon ja liikemerkin lisäksi yhdenmukainen fontisto, värimaailma ja selkeä yritysilme auttavat asiakkaitasi tunnistamaan tuotteesi ja palvelusi.

 

Terapiapalveluita tarjoavan yrityksen logo 2022.

Keskusteluyhteisön tunnus Facebook-sivustolle 2020.

 

Ikäinstituutin Yhdessä Kotikulmilla -hankkeelle (2017–2020) suunniteltu tunnussarja.

Kotikulmilla-toiminta on suunnattu kaupungeissa ja lähiöissä asuville iäkkäille. Hankkeen tavoitteena on lisätä yhdessäoloa taloyhtiöissä ja vähentää ikäihmisten yksinäisyyttä.

UKK-Instituutin KaatumisSeula®-hankkeen logo.

Hankkeen tavoitteena oli lisätä iäkkäiden ja heidän läheistensä tietämystä kaatumisen vaaratekijöistä sekä kartoittaa ja puuttua niihin tarkoituksenmukaisesti. RAY:n rahoittama hanke toteutettiin vuosien 2014–2016 aikana.

 

Logon suunnittelu 2011
Elämyspuoti on kodikas käsintehtyjen tuotteiden myymälä Heinolan keskustassa.


Yhdistyslogo

Poliittisesti sitoutumaton yhdistys toimii eläkeläisten ja ikääntyneiden edunvalvojana ja jäsenistönsä yhteiskunnallisen vaikuttamisen sekä omaehtoisen harrastustoiminnan ja itseilmaisun kanavana.

 

 

Comments are closed.