Tulevaisuustyökirja mikroyrittäjille

Mainospalvelu Kristasta Oy / Krista Jännäri valittiin suunnittelemaan layout ja taittamaan Metropolia Ammattikorkeakoulun julkaisema Yrittäjän tulevaisuustyökirja. Tämä interaktiivinen työkirja syntyi mikroyrittäjille suunnatun Toivo@Tee-hankkeen tulevaisuustyöpajojen pohjalta. Kirjoittajat ovat Leena Unkari-Virtanen ja Hanna-Maija Aarnio. Julkaisun kuvitus on hankkeeseen sisältyneen Päivä luovuudelle -tapahtumaan osallistujien taidetta. Pouring Art -tekniikkaharjoituksia ohjasi ja taulut kuvasi Pirre Toikkanen.

Toivo@Tee-hanketta toteuttivat Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia Ammattikorkeakoulu, Novago Yrityskehitys Oy ja Osuuskunta Orrellan Putiikkiopisto 1.4.2021–31.3.2023. Hanketta rahoitti Euroopan sosiaalirahasto.

Mainospalvelussa on jatkossakin tarjolla valmius suunnitella ja toteuttaa erilaisia verkkoympäristössä toimivia pdf-vastauslomakkeita.

Comments are closed.