Mainospalvelu Kristasta Oy toimii Uudellamaalla, Nurmijärven Nukarissa.
Yritys aloitti toimintansa 19 vuotta sitten, tammikuussa 1994.

YHDESSÄ ENEMMÄN 
– viestintäpalvelut vaivatta verkostosta

Mainospalvelu on alusta asti panostanut oman erikoisosaamisensa kehittämiseen sekä yhteistyöhön muiden viestintäalan toimijoiden kanssa. Yhdessä paikallisten yhteistyökumppaniemme kanssa Mainospalvelu Kristasta Oy muodostaa keskiuusmaalaisen viestinnän ja graafisen alan ammatillisen verkoston. Saat kauttamme tarkasti omaan tarpeeseesi räätälöidyt palvelut joustavasti yhdestä paikasta. Maksat vain siitä määrästä osaajia, joita kulloinkin tarvitset. Mainospalvelu on pienimmillään yksi tehokas mainosnainen, suurimmillaan parinkymmenen hengen porukka tarkasti valittuja ammattilaisia.

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme logot ja tunnukset, kortit, julisteet, lehti-ilmoitukset ja suoramainokset. Taitamme esitteet, lehdet, kirjat, vuosikertomukset ja tuoteluettelot sekä ideoimme messuosastot ja näyttelyt.  Suunnittelemme messutauluja, valomainoksia ja autoteippauksia.

Graafisesta suunnittelusta vastaa AD Krista Jännäri, jolla on alan pitkä ja monipuolinen työkokemus. Luovaa ajattelua vauhdittamassa on innovatiivinen työympäristö maalaismaisemassa. Riittävän kaukana taajamista, silti alle 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingin tai Hämeenlinnan keskustasta.

Sisällöntuotanto

Saat verkostomme kautta kaikki tiedotteet, artikkelit, nettitekstit, asiakas- ja henkilöstölehdet kokonaisuuksina, viestinnän suunnittelun ja toteutuksen. Tuottajana JL-Median viestintäyrittäjä Jukka Jusslin sekä freelancertoimittaja Jenni Jusslin.

Valokuvaus

Digikamera kuuluu luonnollisesti suunnittelijan  "työkalupakkiin" ja hoidamme tarvittaessa mainoskuvaukset, yritysjuhlataltioinnit ja henkilökuvat. Mainospalvelulla on myös noin 10 000 kuvaa sisältävä valmiskuvapankki, jonka sisällöstä hyötyvät erityisesti lehtitaittoasiakkaamme.

Painotyöt ja tulostukset

Saat kauttamme kaikki painotuotteet käyntikorteista kirjoihin, julisteisiin ja lehtiin. Offset-, rotaatio- tai digipainatukset, tulostukset ja silkkipainotyöt. Autamme paperivalinnoissa sekä sopivan painopaikan löytämisessä ja kilpailutamme tuotannon puolestasi.

Messuosastot ja näyttelyt

Spiraali Oy:ssä ideat muuttuvat näyttelymateriaaliksi. Spiraali Oy hoitaa messuosastojen rakennus- ja purkutyöt, vuokrakalusteet, valaistuksen, mainosteippaukset ja tulostukset, messutaulut ja telineet.

Suomen suurimmilla opiskelijarekrytointimessuilla Studiassa, Helsingin messukeskuksessa on vuosittain nähtävissä Mainospalvelun ja Spiraalin yhteistyön tulos. Alueen näyttävin ja vetävin osasto vuosi vuoden jälkeen on Metropolia Ammattikorkeakoulun osasto.

Internetsivustot

Näkyvyys internetissä on yritykselle nykyisin yhä tärkempää. Www-sivu on usein se, jonka uusi asiakas näkee ensimmäisenä – tai viimeistään toisena lehti-ilmoituksen tai messustandyn jälkeen. 

Laadukkaat kotisivut internetissä antavat yritykselle lisäarvoa, jonka hankkiminen perinteisin menetelmin on kallista. Laske itse kuukausittaiset kulut sihteerille, joka osaa vastata useimpiin kysymyksiin, myy väsymättä palvelujasi, antaa tarvittaessa soittopyynnön eteenpäin ja on kaiken lisäksi paikalla 24 h vuorokaudessa.

 Internetsivustot: Janne Koski / Eden Interactive