Vahva ase asiakkuuden voittamiseksi!

Korjaamoiden kilpailu kuluttaja-asiakkaista kovenee päivä päivältä. Autoasi Tukut toivat markkinoille 1.9.2012 kolmen vuoden takuun toimittamilleen huolto- ja varaosille. Tämä on vahva ja voimakas tekijä taistellessa autoilijan luottamuksesta sekä uskottavuudesta luotettavana kumppanina auton huollossa.

Korjaamoille tämä on tehokas väline luottamuksen kasvattamisessa autoilijoita kohtaan. Autoilijat miettivät ja harkitsevat, uskaltavatko he asioida korjaamossa. Kun korjaamo voi tarjota heille tämänkaltaisen takuun, on valinta autoilijan selkeästi helpompi tehdä.
   
Autoasi Tukku haluaa tarjota turvallisuutta ja luotettavuutta korjaamoille tämän lisätakuun avulla. Autoasi Tukusta saa kaikki varaosat, huolto-osat, diagnostiikkalaitteet, nostimet, testiradat ja paljon muuta. Kaikki helposti yhdestä paikasta.
   
Kolmen vuoden takuun ehdot ovat selkeät ja yksikertaiset. Takuu käsittää huolto- ja varaosille kolmen (3) vuoden tai varaosan maksimivaihtovälin, kuitenkin enintään 100 000 ajokilometrin takuun. Kysy lisää mahdollisuudesta päästä mukaan Kolmen vuoden takuu -ohjelmaan lähimmästä Autoasi Tukusta.